PROTEIINIVIIKKO! Lähes 100 tuotetta vähintään -20 % ja jopa -50 %! Alessa esimerkiksi SUPER WHEY ISOLATE ja BIGGER=BETTER Whey Isolate. Alet voimassa 16.6. asti. X


Korkealaatuiset Bodylab-ravintolisät & terveystuotteet BODYKAUPPA.FI-verkkokaupasta!


Tanskalainen Bodylab Nutrition on suuren suosion saavuttanut lisäravinnebrändi, jonka valikoimasta löydät kattavan, ja jatkuvasti laajenevan valikoiman lisäravinteita, terveystuotteita ja elintarvikkeita.

Bodylabin tuotteissa yhdistyvät kilpailukykyiset hinnat, aidosti toimivat ja laadukkaat koostumukset, korkealaatuiset raaka-aineet ja ennen kaikkea erinomaisen hyvät maut; useat asaikkaistamme ovat löytäneet oman suosikkimakunsa nimenomaan Bodylabin valikoimasta!

Suosittelemme testaamaan erityisesti Bodylab Whey 100 -heraproteiinijauhetta ja Bodylab BCAA -aminohappojauhetta!

Tilaa Bodylab-tuotteet vahvasti kotimaisesta Bodykaupasta! Nopea toimitus ja yli 69 € tilaukset perille jopa kotiovelle asti ilman toimituskuluja. 

LUE LISÄÄ0 / 0 Tuotetta

Tyhjennä valinnat

NÄYTÄ LISÄÄToimivat ja edulliset Basic Nutrition ravintolisät Bodykaupasta! 

Basic Nutrition eli "BN" on edullinen ja laadukas lisäravinnebrändi, jonka alta löydät herkulliset proteiinit, vahvat aminohapot ja toimivat terveystuotteet.

Basic Nutrition -tuotteissa on panostettu pramean ulkoasun sijasta maksimaaliseen toimivuuteen ja parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen: ostamalla Basic Nutrition -tuotteita voit varmistua siitä, että maksat parhaan hinnan tuotteiden sisällöstä, ilman että tuotteissa olisi brändilisää tai muutakaan turhaa.

Tilaa tuotteet 100 % kotimaisesta Bodykaupasta! Nopea toimitus jopa päivässä, toimitus alkaen 4,90 € ja yli 69 € ostoksiin ilmainen toimitus.

TUTUSTU
Loading...