PROTEIINIVIIKKO! Lähes 100 tuotetta vähintään -20 % ja jopa -50 %! Alessa esimerkiksi SUPER WHEY ISOLATE ja BIGGER=BETTER Whey Isolate. Alet voimassa 16.6. asti. X


Suomessa valmistetut Vida-tuotteet turvallisesti, nopeasti ja edullisesti vahvasti kotimaisesta Bodykaupasta!


Vidan ravintolisät valmistetaan kotimaisen Leader Foods Oy:n tehtaalla erittäin tarkan laatukontrollin alaisuudessa. Täten voit Vida-tuotteita käyttäessäsi varmistua tuotteiden korkeasta laadusta, täydellisestä turvallisuudesta ja parhaasta mahdollisesta toimivuudesta.

Suosi siis Suomalaista, ja tilaa Suomessa valmistetut tuotteet vahvasti kotimaisesta Bodykaupasta! Bodykauppa.fi:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus, ja toimintamme onkin vahvasti Suomalaista pakkausmateriaaleista, tuotannosta ja käyttämästämme taustajärjestelmästä lähtien.

Tervetuloa ostoksille Bodykauppaan! 

LUE LISÄÄ0 / 0 Tuotetta

Tyhjennä valinnat
Toimivat ja edulliset Basic Nutrition ravintolisät Bodykaupasta! 

Basic Nutrition eli "BN" on edullinen ja laadukas lisäravinnebrändi, jonka alta löydät herkulliset proteiinit, vahvat aminohapot ja toimivat terveystuotteet.

Basic Nutrition -tuotteissa on panostettu pramean ulkoasun sijasta maksimaaliseen toimivuuteen ja parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen: ostamalla Basic Nutrition -tuotteita voit varmistua siitä, että maksat parhaan hinnan tuotteiden sisällöstä, ilman että tuotteissa olisi brändilisää tai muutakaan turhaa.

Tilaa tuotteet 100 % kotimaisesta Bodykaupasta! Nopea toimitus jopa päivässä, toimitus alkaen 4,90 € ja yli 69 € ostoksiin ilmainen toimitus.

TUTUSTU
Loading...