Maksuaikakampanja: osta yli 99 €, saat 3kk korotonta maksuaikaa Bodykauppa.fi Erämaksulla! X


Voiko halvalla saada hyvää? No kyllä voi, nimittäin Bodykaupan Outletista!


Hinta ja laatu kohtaavat Bodykaupan Outletissa täysin ennennäkemättömällä tavalla: Outlet-tuotteet hankitaan suoraan tehtaalta poikkeuksellisen edulliseen ostohintaan, ja Bodykaupan hankintatiimi etsii jatkuvasti uusia tuotteita laajasta verkostostamme.

Outlet-tuotteet ovat useimmiten tehtaalle ylijääneitä raaka-aine-eriä, tai tuotteita, joissa on pieniä virheitä, jotka eivät sinänsä heikennä niiden laatua, mutta voivat estää niiden myynnin alkuperäisessä pakkauksessa: jauhetta voi olla tuotteessa eri määrä kuin oli alunperin tarkoitus, tai makuprofiili voi olla jotain muuta kuin mitä haettiin.

Ostamme nämä tuote-erät halvoin ostohinnoin tehtaaltamme, ja tarjoamme tuotteet samalla tavalla edullisesti myös asiakkaillemme. Näin saat siis täysin kuranttia ja toimivaa tavaraa halvalla, ja estät samalla hävikkiä ja raaka-aineiden tuhlaamista.

Huomaathan, että Bodykaupan Outletissa olevia tuotteita on saatavilla aina vain erittäin rajattu erä: jos näet Outletissa jonkin kiinnostavan tuotteen, suosittelemme lämpimästi tankkaamaan sitä varastoon reilummin, sillä on erittäin harvinaista, että samaa tuotetta saataisiin enää uudestaan myyntiin. Samoin myös hinta, paino, maku, ja tuotteiden ominaisuudet vaihtelevat usein, joten tartu tarjouksiin niin et missaa parhaita Outlet-diilejä!

Bodykauppa toimittaa yli 69 € tilaukset maksutta jopa kotiovellesi asti, ja pienempiinkin tilauksiin toimituskulut lähtevät 4,90 eurosta.

Tervetuloa ostoksille Bodykauppaan! 

LUE LISÄÄ0 / 0 Tuotetta

Tyhjennä valinnat

NÄYTÄ LISÄÄ


Loading...