Pääsiäisen tarjous: yli 29 € tilaukset ilman toimituskuluja Matkahuollon noutopisteisiin & pakettiautomaatteihin!  X


Laadukkaat ja toimivat treenijuomat BODYKAUPPA.FI-verkkokaupasta!


Treenijuomien tai intrajuomat ovat treenin aikana nautittavia juomasekoituksia. Niiden pääasiallinen tarkoitus on parantaa suorituskykyä harjoittelun aikana, vähentää maitohappojen määrää lihaksissa, ehkäistä väsymystä sekä nopeuttaa palautumista ja lihasmassan- ja voiman kasvua pidemmällä aikavälillä.

Intrajuomat sisältävät yleensä ainakin BCAA- tai EAA-aminohappoja, jotka ehkäisevät lihasproteiinien hajoamista energiaksi eli kataboliaa harjoittelun aikana. Aminohappojen lisäksi intrajuomiin on perinteisesti lisätty suorituskykyä parantavia ainesosia, kuten sitrulliinimalaattia ja beta-alaniinia sekä muita aminohappoja, kuten rasituksessa nopeasti kuluvaa glutamiinia. Jotkut intrajuomat sisältävät myös nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja, ja niitä on myös helppo lisätä juomiin erikseen. Lisäksi intrajuomat sisältävät elektrolyyttejä, jotka ylläpitävät nestetasapainoa ja korvaavat hikoillessa menetettyjä suoloja.



 

LUE LISÄÄ







0 / 0 Tuotetta

Tyhjennä valinnat




Toimivat ja edulliset Basic Nutrition ravintolisät Bodykaupasta! 

Basic Nutrition eli "BN" on edullinen ja laadukas lisäravinnebrändi, jonka alta löydät herkulliset proteiinit, vahvat aminohapot ja toimivat terveystuotteet.

Basic Nutrition -tuotteissa on panostettu pramean ulkoasun sijasta maksimaaliseen toimivuuteen ja parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen: ostamalla Basic Nutrition -tuotteita voit varmistua siitä, että maksat parhaan hinnan tuotteiden sisällöstä, ilman että tuotteissa olisi brändilisää tai muutakaan turhaa.

Tilaa tuotteet 100 % kotimaisesta Bodykaupasta! Nopea toimitus jopa päivässä, toimitus alkaen 4,90 € ja yli 69 € ostoksiin ilmainen toimitus.

TUTUSTU
Loading...