Kesän vahvimmat viikkoalet Bodykaupasta: kaikki rasvanpolttajat vähintään -20 % ja jopa -40 % ja lisäksi SCITEC-tuotteet, Good Morning & Better Bodies huippuedullisesti, alet jopa yli 50 %! X
Blogin otsikko tulee tähän (BK) *Blogin otsikko tulee tähän (BK) *


Isompi ON parempi!

Laji ku laji, juttu ku juttu, on kyse sitte mistä vaan niin ISOMPI ON AINA PAREMPI. Piste. Se siitä.

Tosin, se mitä tulin nyt teille kertomaan; noi mun Bigger=Better-kamat on tammikuun loppuun asti tarjouksessa. Jos siis SÄKI haluut olla parempi ni valitte ne!
Näähän valmistetaan suomessa eli sarja on täysin Suomalainen. Tehdas jossa nää valmistetaan on suht pieni ja uus toimija alalla eikä valitettavasti ihan ilman mutkia taho hommat toimia sielläkään, mikä on aina normaalia ku alotellaan, tästä syystä näitä ei oo ollu saatavilla hetkeen. Tehdas ei oo pystyny vastaamaan kysyntään ihan sitä tahtia ku ois tarvinu. Mulle on kuitenki tärkeetä että sen lisäks et tuetaan suomalaista urheilua ni mahollisuuksien mukaan myös pyritään edistään suomalaista työtä ja siitä syystä ei olla vaihettu tehdasta ulkomailla vaan annetaan mahollisuus ja uskotaan siihen että homma saahaan toimimaan. Ja nyt kaikki pitäs olla kunnossa sielläki päässä ja päästään taas luukuttaan Bigger=Better sarjaa ulos!

Tällä kertaa siis halusin vaan avata tätä mun sarjan kuviota että ymmärrätte myös sitä miksi mä teen asioita niinku tehen. Mutta oikeesti, tuun ottamaan tän isompionparempi ajatuksen kehonrakennuksessa vielä tulevaisuudessa käsittelyyn koska mulla on selkeä mielipide mitä se tarkottaa ja onko isompi aina parempi.

Käyppä muuten vilkaseen Pakkotoistolla meikäläisen ja Mike Sirenin käsitreeni sekä höpinät. Se oli mun eka jumppa hetkeen (huilasin silmäleikkauksen jäljiltä). Ja jos haluut itelles sinne tumppuihin lisää paksuutta ni tästä sellanen ohjelma että oksat pois!


-Killeri-TAKAISIN
Loading...