Viikkotarjouksessa ZONE-sarja, Quamtrax Nutrition, M-Nutrition Training Gear ja paljon muita tuotteita! X
Blogin otsikko tulee tähän (BK)Blogin otsikko tulee tähän (BK)


Pitkän kirjotuspuolen hiljaiselon jälkeen on aika laittaa taas näppäimistö sauhuumaan ( kirjotan melkeen nelisormijärjestelmällä eli totuus on ettei tää näppis ihan kauheesti tässä rasitu..).

Mä kirjotin vuosia sitte blogia silloselle fitfashionille, aikana jona se oli keskittyny vielä treenimaailman touhuihin eikä mihkään yleismaailmalliseen hömppään, ja ku konsepti siinä alko muuttumaan enkä kokenu sitä enää omaksi paikakseni ni päätin lopettaa touhun siihen.

Mutta nyt! Mullahan on tässä ihan oma sivusto minne rustailla just sellasia juttuja ku haluan ni annan palaa taas!

Normaali blogi tästä ei kuitenkaa oo tulossa, mä en tuu kirjotteleen tänne kuulumisiani vaan keskityn tässä enemmän bodaukseen ja siihen liittyviin asioihin niinku ravintoon, ravinteisiin ja treeneihin jne. Eikä nää kirjotukset tuu olemaan välttämättä kovin tieteellisiä, mä kerron mun mielipiteitä ja kokemuksia höystettynä toki sillä tiedolla mitä oon onnistunu haalimaan muualta (uskokaa tai älkää ni mä jopa osaan lukea sekä jollain lailla suodattaa lukemaani!). Ja jottei tää nyt olis liian selkeetä ni otan myös vapauden päästää tänne joskus muitaki alansa kovimpia kertomaan omia vinkkejään ja mieltymyksiään.

Aihetoiveitaki otan vastaan, niitä voi laittaa mulle mailiin: kille.kujala@bodykauppa.fi ja niistä mahollisesti myös tuun kirjottaan! Mutta tossa siis lyhykäisyydessään mikä homman nimi on.

Eli tervetuloa Bodykaupan Killerin Kulmasta- osioon!
TAKAISIN
Loading...