KIITOS TÄSTÄ VUODESTA!KIITOS TÄSTÄ VUODESTA!


2020 on pian taputeltu. Kaikki on varmaan samaa mieltä että olipahan melkonen vuosi. Toivottavasti me ollaan opittu tässä jotain, itelle ainaki kevään “sulku” toi luonnon takasin elämään, alettiin retkeileen porukalla ja siittä jäi jopa tapa. Aina voi siis tapahtua hyvääki pahan kautta.
Kaupan osalta, kuten arvata saattaa, tapahtu lähes täydellinen kuolema kun koronarajoitteet tuli. Onneks meillä on hyvin sitoutunu asiakaskunta ja hetken päästä saatiin taas kauppa rullaamaan ja loppuvuosi oliki sitte melkosta lentoa!

Yhteensä meiän varastolta lähti tänä vuonna 11 000 pakettia, mikä on 60% enemmän ku edellisenä. Tän johdosta on luonnollisesti saatu palkata uusia työntekijöitä ja se on mulle todella iso asia. Se että pystytään työllistään ihmisiä aikana jona monet irtisanoo on todella hieno juttu.

Mä oon ylpeä siittä mitä on saatu aikaan, ja mä sanon että tää on vielä alkua! Ens vuodesta tulee vielä parempi, ja mä toivon että SÄ oot osa sitä menestystä! Kiitos tästä vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta!

- Killeri-TAKAISIN
Loading...