Ilmainen toimitus kun tilaat yli 29 €! Käytä koodia BODYKAUPPA23 X
KOT(R)ONA TREENITKOT(R)ONA TREENIT


KOT(R)ONA TREENIT

Mä en ainakaan mitään ***** punnerruksia ala tekemään!

Tää on monen bodarin asenne ja ymmärrän sen hyvin. Sali on se paikka missä me ollaan TOTUTTU liikuttaan rautaa ja se on se mihin meiän elämä perustuu. Mutta elämä voi muuttua.

Ku muutoksia tulee meillä on pari vaihtoehtoa: luovuttaa tai kehittää uusia tottumuksia. 
Voin rehellisesti myöntää että ku mä tein päätökseni reilu kuukausi sitte niin en tienny miten tästä menis eteenpäin. Eka viikko meni helposti palautuessa aikasemmista kovista treeneistä ja tallustellessa pihalla. 

Sen jälkeen alko tulla jonkilaisia masennusoireita. Mä sain sisäistettyä sen että tää tilanne tulee kestämään ja mun pitää muuttaa mun asennoitumista siihen että sali on ainut paikka missä voin tehä tehokasta ja mielekästä treeniä. Ja lopettaa yleisesti koko tilanteen turha miettiminen, en oo selannu uutisia nyt useempaan viikkoon.

Toinen viikko meni siis mietiskellessä ja kokeillessa miten voisin luoda mahollisimman hyvät puitteet kotiin niin että mä pystyn kehittymään kotona ja varsinki että se on mulle mielekästä. Mua ei kiinnosta pätkääkään tehä jotain 1000 toiston sarjoja etunojia vaan mä tarvin kuormaa että treeni tuntuu treeniltä.

Ja ihme ja kumma! Kehittelin, kattelin videoita, suunnittelin kulmia ja hiljalleen aloin innostuun koska mähän pystynki tekeen kaiken saman ku salillaki! Jalkaprässi on ainut mitä vielä pähkäilen mutta kyllä mä senki tuun vielä keksimään!

Mullahan on siis hyvinki yksinkertaset vehkeet:

Puolapuut jotka on viimeset pari vuotta toiminu vaaterekkinä
Renkaat 
Vastuskumeja jostain 500g:sta 100 kiloon
Pari tankoa jotka sahasin rautatangosta
Liimapuu levyNoilla mä saan tällä hetkellä treenattua koko kropan täysin läpi. Onko se sama ku salilla? Ei ihan koska kuminauhat antaa vasta venytyksessä maksimi kuorman mutta tässäki mä nään nyt enemmän hyvää ku huonoa: saan kehitettyä nimenomaan liikkeiden supistusvaihetta paremmaksi, niimpä ku ne raudat taas joskus palaa mun hyppysiin tuun varmasti ottaan taas melkosia kehitysaskeleita eteenpäin! 

Koska mä vaan en suostu luovuttaan!

Niimpä tässä on nyt kaks kovaa treeniviikkoa takana ja pienen hakemisen jälkeen alakaa hahmottuun mitä ja miten tätä kannattaa lähteä kehittään!
Kuhan tässä on kaikki täysin selvää ni laitan teille ILMASEN ohjelman tänne ni saatte ideoita miten toteuttaa näitä kotitreenejä. Siihen asti vinkkejä voi käyä hakemassa vaikka mun instasta, profiilissa on highlight COVID-19 minne lisäilen erilaisia liikkeitä. Tehään myös meiän youtube kanavalle juttuja tänäki aikana sekä ruoasta että treenistä ni saahaan luppoaikaa kulumaan.

Pysymme terveinä ja ootellaan että maailma palautuu ennalleen.