LATAUSJUOMAN TARKOTUSLATAUSJUOMAN TARKOTUS


LATAUSJUOMAN TARKOTUS

Ei oo kauaa kun meiän instaan tuli kysymys: 
“Onko mun laturissa jotain vikaa ku ei tuntunu miltään vaikka otin sen?”
Lupasin sitte hänelle (vastasin että ei oo mitään vikaa) avata tänne näitä latureita ja mikä niiden tehtävä on. 

Ensinnäki niitä on periaatteessa kahdenlaisia: Piristäviä ja ei piristäviä.

Piristävissä käytetään jotain stimulanttia parantamaan vireystilaa, yleisesti se on kofeiini. Joitain vuosia sitte monella valmistajalla oli lisäksi käytössä dmaa niminen ainesosa joka sai porukalle kunnon säväreitä mutta se on sittemmin kielletty. Kofeiinin lisäksi muut nykyään piristykseen käytettävät aineet on lähinnä rohdosuutteita mutta mun tiedossa ei oo että kofulle ois löytyny mitään todellista (laillista) korvaajaa.
Moni piristävä laturi on myös vaan piristykseen tarkotettu. Eli niissä ei useinkaan oo mitään muita vaikuttavia aineita ku stimulantit.

Ei piristäviä pidetään sitte taas pumppituotteina. 
Niiden pääasiallinen tarkotus on lisätä verenvirtausta, kestävyyttä ja maitohapon sietoa. Ne sopii järestäen kaikille ja niitä voi käyttää vuorokauden ajasta riippumatta ilman että se vaikuttais jotenki yöuniin. 

Ite suosin noita piristeettömiä koska sillon jos tarve on niin saan tollasesta piristävästä todella paljon lisää virtaa. Jos taas käyttäsin sitä jatkuvasti niin normi annoksen vaikutus ei olis niin selkeä ja joutusin ottaan aina vaan isompia annoksia.

Mä otan laturin kuitenki pääasiassa yhen ainesosan takia: AMINOHAPPOJEN. 

Mulle laturin tärkein tehtävä on valmistaa veri suoritukseen, eli suomeksi sanottuna ku alotan treenin niin haluan että mun veressä virtaa helposti hyödynnettäviä aineita ( kuten aminot) ja lihakset saa ne heti käyttöönsä ekasta sarjasta asti. 
Mä en siis itekkään huomaa mitään “efektiä” ottaessani laturin. Enkä sitä odotakkaan (jos en ota stimuja), mä tiedän että siellä ne rullaa vaikka se ei tunnukkaan miltään. Treenin edetessä sen kyllä huomaa sitte jaksamisessa, jos laturi sitä edistäviä aineita sisältää.
Sekä piristävä (punanen) että stimuvapaa (vihreä) Prezone sisältää kaikki aminohapot ja suuret määrät muitaki treeniä hyödyttäviä aineita, ne onki siks hyvin poikkeavia tuotteita nykymarkkinoilla.

Käytät siis piristävää tai ei piristävää laturia niin mun neuvo on kattoa että siinä on aminohapot mukana, ja jos ei oo niin ota niitä lisäksi!

Käytännöllisin tapa on mun mielestä pitää kaapissa stimulantti vapaata Prezonea ja Inzanea, eli Prezone aina ennen treeniä ja jos tarve vaatii piristettä ni sillon Inzane vielä siihen kylkeen. 

Paljon muitaki toki valikoimasta löytyy, ja tän viikon ne on vielä tarjouksessa eli kaupoille vaan!
Niin ja kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet kestää päivänvaloa eli myös testiurheilijat voipi näitä käyttää ;)

-Killeri-
TAKAISIN
Loading...