Matkailu ja ruoat * *Matkailu ja ruoat * *


Rasvanpolton ABC

Burneriviikon kunniaksi availen vähän tätä maailman vaikeinta asiaa eli rasvanpolttoa.
Mikään muuhan ei tunnu olevan niin tapetilla vuodesta toiseen ku se miten saatais kroppaa kireeksi, ja yleensä tietenki myös mahollisimman helposti. Kaikista myydyimmät valmennukset on aina rasvanpolttoon liittyviäOikeesti se kuitenki on todella helppoa verrattuna esim siihen että saatais tehtyä lihasta reilusti lisää, jos ei puhuta ihan siitä kovimmasta kisakireydestä. Todella hyvä kisakunto on tila johon keho joudutaan pakottamaan ja se pyrkii taisteleen melkosesti vastaan, mutta hyvin pieniin rasvoihin pääsee oikeestaan aika helpolla.

Seuraavilla askeleilla jokanen pääsee hyvään kuntoon:
  • Tee dieetistä sellanen mitä sun on HELPPO noudattaa. Jos joka päivä on taistelua ruoan, treenien ja jaksamisen kanssa niin homma tökkää melko varmasti.
  • Rakenna itelles sopiva ruokavalio, syö ruokia joista tykkäät. Ihan hirveen suurta merkitystä sillä ei oo mitä kasviksia syöt, mitä proteiinin lähteitä käytät tai mistä otat hiilarit. Pääasia on että ne on sellasia mitkä sulle maistuu. Määrät ratkasee.
  • Treenaa sun jaksamisen mukaan. Jos väsyttää niin ei sinne salille oo pakko mennä, monesti se lepo ajaa kondista paremmin eteenpäin ku jatkuva kehon (yli)kuormittaminen.
  • Varaa aikaa riittävästi. Ku tarvittava aika suhteutetaan projektin laajuuteen ni selvitään ilman kovia repimisiä. Jos rasvaa on kerätty vuosikausia niin jokanen varmasti ymmärtää ettei sen pois saaminen voi tapahtua muutamissa viikoissa.
  • Minimoi stressi. Tässä yhdistyy kaikki noi edellä mainitut asiat, ku dieettaaminen on sulle helppoa, ruoka maistuvaa ja treenimäärät arkeen sopivia eikä oo kiire koko ajan niin asiat tapahtuu vähän niinku itestään. Ite oon huomannu että mitä enemmän vuosia on takana sitä paremmin osaa suhtautua kaikkeen ja se tekee elämästä paljon stressittömämpää eikä kroppa taistele sitä kiristymistä vastaan.
Kun noi osa-alueet on hanskassa voit alkaa miettimään yksityiskohtia ja panostaa hienosäätöön kuten vaikka rasvanpolttajiin. Mutta niin rasvanpoltossa ku lihaksen rakentamisessaki on tosi tärkeetä olla pitkäjänteinen. Jos sulla ei oo mitään urheilutaustaa ja liikakiloja on kertyny vähänki reippaammin niin suunnittele askeleet miten tuut etenemään, ota breikkejä kiristelystä että et polta ittees loppuun (fyysisesti ja henkisesti). 
Kun suunnittelee asiat niin toteuttaminen on huomattavasti helpompaa.
Ja sitte vaan tehet!

-Killeri-TAKAISIN
Loading...