Matkailu ja ruoatMatkailu ja ruoat


MATKAILU JA RUOAT

Koska bodaus on 24/7 hommaa ja joskus tulee reissuja eteen, ni väistämättä joudutaan tilanteeseen että pitää miettiä mitenkä voiaan pitää maksimaalinen kehitys yllä vaikka reissataan.

Ensinnäki kannattaa AINA varautua siihen että asiat ei mene niinku suunnittelee! Viivästykset on melkeen enemmänki sääntö ku poikkeus, varsinki jos matka taittuu lentäen tai junalla.

Juuri mikään ei oo ärsyttävämpää ku istua jo valmiiks myöhässä olevalla lennolla ja kuulla että seuraavan vaihtolennon kone on rikki ja sen takia myös se juna millä piti mennä kotiin (se viimenen mahollinen tietenki) kerkee lähtee ennen ku sä oot lähellekkään perillä. Kotia pääsee sitte pitkästi seuraavan vuorokauden puolella.. Tikkurilan juna-asema on muuten mahtava paikka siinä puolenyön jälkeen..

Toinen asia on se että älä KOSKAAN laske sen varaan että “kyllä siellä kentällä sitte löytää jotain syötävää”. Löytäähän sieltä toki, 7€ sämpylän mistä ei tuu ku vihaseks (koska ei viitti käyttää 20€ sämpylöihin jokka on kuraa) tai jotain muuta samantyylistä millä ei ensinnäkään saa mahaansa täyteen saatikka sitte että niissä ois missään proteiinia ku nimeksi. Parhaimmassa tapauksessa ne kaikki kiskat on sitä paitsi kiinni tai sulla on niin kiire sinne lennolle, ettei puhettakaan et voisit pysähtyä jonottamaan sitä kuivaa sämpylää.

Tehe siis evästä mukaan yli tarpeiden, koska kiukkunen ja NÄLKÄNEN bodari ei oo kivaa katteltavaa eikä se tietty itellekkään hääviä oo, että sen lisäks ku hommat kusee ni kärsit siittä ettei oo syötävää.


Ruokia saa ottaa mukaan lennoille niin kauan ku ne ei sisällä isommin nesteitä (mitään jauhelihakeittoa ei siis piä keitellä mukaan). Käytännössä siis sä voit syyä ihan samoja ruokia ku missä vaan muuallaki, mutta kylmäkalleja et turvasta saa läpi, eli jos kammoat syyä huoneenlämmössä ollutta evästä ni tehe sellasia mitkä ei ota itteensä vaikkei kylmäketju ois ihan vimpan päällä, esim. säilykekanaa tai -tonnikalaa voit ottaa käsimatkatavaroihin (Mulla on itellä käytössä pieni kylmälaukku minne laitan jääkaappikylmiä ruokia ja ne on ainaki toistaseksi kestäny hyvänä vuorokauden reissujaki).

Mä oon yksinkertasen ystävä kaikessa, siks mä paistelen yleensä kilon verran kanaa jonka laitan pusseihin (säästää tilaa!) ja nappaan lisäksi yhen ruoan purkissa mukaan minne voi sitte aina kipata pussista seuraavan aterian, ihan vaan koska purkista syöminen on mukavampaa.

Hiilariksi keittelen joko riisiä (maistuu ok:lta kylmänäki) tai sitte pakkaan laukkuun jotain riisikakku- tyyppistä. Ja jos oikeen kurmeeta haluaa, ni nappaan vielä pähkinäpussin kylkeen, siitä saa vähän rasvaaki joukkoon.

Jos suolan kans on tosi tarkkaa tai haluaa sitä muuten vaan lisätä ruokiin vasta syödessä ni kannattaa hommata sellasia 1g suolapusseja mitä on kaikissa pikaruokapaikoissa (niistä löytyy monesta myös pieniä 10g ketsuppeja, kylmä (niinku lämminki) ruoka on aina hyvää ku laittaa siihen ketsuppia! Näitä löytyy sitte myös hesan kentällä kahviloista, vinkkinä vaan ;) ).

Pitemmät ulkomaan reissut kannattaa suunnitella niin että on mahollisuus kokkailla lisää evästä tai kattella valmiiks saako paikanpäällä ostettua valmista ruokaa mukaan, koska kaikissa maissa ei oo läheskään niin hyvät valikoimat kaupoissa ku Suomessa.

Yks vaihtoehto on tietenki myös protskupatukat, ite en niistä juurikaan välitä koska ne makrot niissä ei koskaan oo mulle sopivia ja toiseks mun maha ei tykkää niistä ollenkaan. Mutta helppoja ne on niille jotka niistä tykkää. Sen sijaan jauhot toimii mulle erittäin hyvin!

Super Meal on itelle suht uus tuttavuus, mutta tykästyin siihen otettuani sen testiin tässä hetki sitte. Se tulee olemaan aina jatkossa yks ateriavaihtoehto, mikä on helppo ottaa minne vaan eikä sen kans tartte jännitellä noita lämpötiloja vaikka ois kuin pitkällä matkalla. Tosiaan, kaikki lisäravinteet VOI OTTAA koneeseen, eikä ne tarvi olla purkeissa! Tilan säästämiseksi kannattaa pussittaa neki, ne voidaan tsekata turvatarkastuksessa koska ne näyttää läpivalaisussa nesteeltä (ainaki glutamiinilla oon havainnu tätä) mutta ne siis vaan tsekataan ettei ne oo vettä ja se siittä. Kukaan ei laita sua selliin ja kuvittele että kuskaat kokkelia vaikkei sulla etikettejä ookkaan niissä.

Siinä muutama tipsi miten ite hoidan nää eväshommat reissussa.

Ja jos kiinnostaa nähä videolta miten mä matkailen niin pistä tilaukseen BodysuhdeTV youtube kanava, sieltä sitä näet.

-Killeri-