TEHE ITTE: TREENIJUOMATEHE ITTE: TREENIJUOMA


TEHE ITTE: TREENIJUOMA

Nyt otan käsittelyyn mun mielestä kaikkein tärkeimmän lisäravinteen, se on ehdottomasti TREENIJUOMA.

Miksi? 

Yksinkertanen vastaus tässä: meiän kehossa on verta joka virtaa ympäriinsä ja kun treeniä kohistetaan tiettyyn lihaskseen, sanotaan että vaikka käsiin, tapahtuu jotain: sinne muodostuu tila jota kutsutaan PUMPIKSI. Ja mistä se pumppi sitte tulee? 
Se tulee siitä että enemmän verta pakkautuu just siihen lihakseen.

Aatteleppa sitte tätä: 

Sä rikastat sun veren ravinteilla jotka on mahollisimman helposti hyödynnettävissä ( esim esipilkotut proteiinit = aminohapot, EAA ja BCAA) sekä mahollisesti kalium, magnesium jne. Sitte aiheutetaan se pumppi ja toi ravinnerikas veri pakataan kohdelihakseen. Sillon nää aineet joita sulla on veressä menee suoraan sen lihaksen käyttöön, joka taas parantaa kykyä tuottaa voimaa, auttaa sitä jaksamaan ja mikä parasta nopeuttaa sen palautumista siittä saakelin rasituksesta ku sä rikot sen ja se joutuu korjaamaan vaurioita. Ja sitte se kasvaa.

Kyllä se lihas kasvaa toki silläki että vaan rasitat sitä etkä juo treenijuomaa mutta se ottaa sitte enemmän aikaa. Siksipä käytän aina intraa treeneissä, oon sitte kisaprepillä tai kehityskauella.

Meiltä löytyy markkinoiden paras VALMIS intrajuoma: Supermass Nutrition Intrazone mutta jopa mä kaavoihini kangistunu bodari haluun välillä vaihtelua (lähinnä makuun) ja siksipä kohtuu usein rakentelen itte ton intran.

Tässä mun DIY treenijuoman resepti:

Citrupurea 8g (M-nutrition)
Beta-alaniinia 6g (myöskin M-Nutrition)
Glutamiinia 10g (löytyy mun sarjasta)
Suolaa 2-3g (ja ihan normaalia ruokasuolaa)
(-Supercarbia 50-100g jos tarvin ekstra hiilaria)

Jos eläisin täydellisessä maailmassa niin lisäisin tohon vielä ainaki kaliumia joka auttaa lihaksia supistuun mutta koska mulla ei sitä oo ni en lisää (Intrazonessa löytyy toiki!).
Mutta siitä huolimatta kaikki tärkeimmät tossa on jotta saahaan se lihaksessa aikaan asioita jotka tuolla aikasemmin mainitsin. Eli jos ei pikku näpertely haittaa ni vaihtoehtona valmiille sekotukselle voit tehä sen itekki.

Nii ja se maku, sen sä määrität sillä minkä makusta EAA:ta laitat tohon. Ja niitähän löytyy sitte vaikka ja mitä! Vinkkinä esim M-Nutritionin EAA+ johon tuli uus maku PÄÄRYNÄ. Tuossa se mullaki oottaa ensipurasua.-KILLERI-TAKAISIN
Loading...